3 DAY BODY CLASS/ 3 NAPOS TESTTANFOLYAM - BUDAPEST, HUNGARY

Péntek November 23 - Vasárnap November 25 @ 9:30- 17:30

Friday November 23, 2018 - Sunday November 25, 2018 @ 9:30am-5:30pm

Tudatosságra van szükséged a testeddel, különben nem tud teljes mértékben változni. Tudatosság nélkül fizikailag beveszed azokat a korlátozásokat, amiket más emberek valóságnak hívnak.

You have to have consciousness with your body or it doesn’t change it totally. Without consciousness you will buy physically into the limitations that other people call reality.

GARY DOUGLAS

Gary Douglas és Dr. Dain Heer teremtették meg az Access Testtanfolyamot. Ezt a kurzust Minősített Testtanfolyam Facilitátorok facilitálják, hogy felfedezd a szóbeli tisztításokkal és a kézrátételes testtel való munkát, amelyekkel, ahogy dinamikusan mozgatják az energiát, kikulcsolják a testből a test feszültségeit, az ellenállásait, és a betegséget.

Gary Douglas and Dr. Dain Heer created the Access Body Class. It is facilitated by Certified Body Class Facilitators to explore verbal processes and hands-on bodywork that unlock the tension, resistance, and dis-ease of the body by shifting energy dynamically.

Az emberek, akik részt vettek már Access Testtanfolyamon, dinamikus elmozdulásokról és változásokról számolnak be a testük méretével és formájával kapcsolatban, egy általános megkönnyebülésrőla krónikus és akut fájdalmak alól, és a kapcsolati és pénz problémáik is könnyedebbnek érződnek. 
Az Access Testtanfolyamot arra tervezték, hogy megnyisson egy párbeszédet és egységközösséget teremtsen a testeddel, ami megengedi, hogy élvezhessed a testedet, ahelyett, hogy harcolnál vele vagy bántalmaznád. Amikor elkezded megváltoztatni annak a módját, ahogy a testedhez állsz, azzal azt is elkezded megváltoztatni, ahogy minden máshoz hozzáállsz az életedben. 
 
People who have attended the Access Body Class have reported dramatic shifts and changes with their body size and shape, an overall relief from chronic and acute pain, and their relationships and money issues seem to get easier too.
The Access Body Class is designed to open up a dialogue and create a communion with your body that allows you to enjoy your body instead of fighting against it and abusing it. When you start to change the way you relate to your body, you start to change how you relate to everything in your life.

Van képességed és tehetséged a testekkel való munkával, amit eddig még nem kulcsoltál ki? Mit tudsz? Vagy talán egy testmunkás vagy - masszázsterapeuta, csontkovács, orvos vagy ápoló - aki keresi az utakat a gyógyítás felfokozásához, amit a klineseidnek felajánlhatsz?

Do you have a talent and ability to work with bodies that you haven't yet unlocked? What do you know? Or are you a bodyworker – massage therapist, chiropractor, medical doctor or nurse – looking for a way to enhance the healing you can do for your clients?

Gyere és játsz velünk, és kezd el felfedezni, hogyan kommunikálj és kapcsolódja a testekkel, beleértve a te tesetdet is, megannyi új módon.

Come play with us and begin to explore how to communicate and relate to bodies, including yours, in so many new ways.

A tanfolyam hossza: 3 nap

Duration: 3 days

Előfeltételek: Access Bars® és Alapozó

PrerequisitesAccess Bars® and The Foundation

 

Close

Sign Up For Anthonys Mailing List